Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.

Fizetési moratórium záloghitelek esetében

Tisztelt Ügyfeleink !

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 536/2021 ( IX. 15) rendelete értelmében a kézizálog hitelekre nem vonatkozik a 2022 június 30-ig meghosszabított fizetési moratórium.

A zálogkölcsönök esetében 2021. október 31 napjáig tart a fizetési moratórium.

Ezért kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy akik ilyen kölcsönökkel rendelkeznek , azt 2021 október 31. rendezni legyenek szivesek !

Továbbá értesítjük Önöket, hogy akik ezeket a kölcsönöket nem tudják rendezni 2021 október 31. , rájuk vonatkozik a 30 napos türelmi idő. A 30 napos türelmi időre késedelmi díj és késedelmi kamat kerül felszámításra.

Budapest, 2021 szeptember 20

Trezor Záloghitelező Zrt

Pénzügyi Navigátor

Pénzügyi Navigátor a tudatos fogyasztókért

A Magyar Nemzeti Bankról szóló 2013. évi CXXXIX. törvény az MNB feladataként jelöli meg a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletét, illetve a pénzügyi szervezetek által nyújtott szolgáltatásokat igénybe ve-vők érdekeinek védelmét.

E tevékenység keretében az MNB vizsgálja a hazai és nemzetközi piaci folyamatokat, figyelemmel kíséri és ellenőrzi az intézmények jogszerű működését, kommunikációs csatornáit és azok tartalmát, általános sajtó-figyelés keretében értékeli a pénzügyi intézményekről és szolgáltatókról megjelenő híreket, továbbá elemzi a jogszabályon alapuló adatszolgáltatás nyomán beérkező információkat.
A tudatos fogyasztói társadalom kialakítása, a megalapozatlan, helytelen fogyasztói döntésekből adódó félreértések és károk csökkentése érdekében az MNB proaktív pénzügyi fogyasztóvédelmi tájékoztató tevé-kenységet végez, professzionális ügyfélszolgálatot működtet, továbbá társintézményekkel, valamint a civil és a kereskedelmi-szolgáltató szféra szereplőivel működik együtt.
A mindennapi életben hasznos, pénzügyekkel kapcsolatos információk a Pénzügyi Navigátor tájékoztató-anyagokban érhetők el. A Pénzügyi Navigátor eszközrendszer pénzügyi fogyasztóvédelmi honlapból, temati-kus füzetsorozatból, oktató- és egyperces kisfilmekből, termékválasztást és tudatos döntést segítő alkalma-zásokból, valamint mobilapplikációból áll.
A megalapozott pénzügyi döntést ösztönző tájékoztatás mellett az MNB a panaszos helyzetek kezeléséhez is segítséget nyújt. A budapesti Krisztina körúton található ügyfélszolgálat munkatársai személyesen, telefo-non és írásban is rendelkezésre állnak, míg a fővárostól távol élő fogyasztók az MNB-vel együttműködő Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértőihez fordulhatnak számos vidéki városban.

Pénzügyi Navigátor. Utat mutat a pénzügyekben.
www.mnb.hu/penzugyinavigator